Nyheder

Oktober 2018 - Ladestandere for elbiler på Langeland
Den 12. oktober 2018 åbner borgmester Tonni Hansen officielt for opladning af elbiler på Langeland.

Fonden Langelands Elforsyning har besluttet, at det er på tide at tilbyde lokale beboere og gæster på øen mulighed for, at de få opladet deres elbil.

Indtil nu har det ikke været muligt, og med seneste udmeldinger fra politikere om udfasning af fossile køretøjer, må det forventes at antallet af elbiler vil stige i fremtiden. Derfor skal der selvfølgelig gøres noget.

Projektet er lavet i samarbejde med Go2Green, som har lavet en stor del af projektarbejdet, og Sperto som er leverandør af – og den daglige operatør på - ladestanderne.

Sperto er et nyt firma på markedet, som grundet sin størrelse giver mere fleksibilitet i aftalen for Fonden Langelands Elforsyning.

Du kan finde AC ladestandere i Rudkøbing, Bagenkop og Lohals, og vil du have mere power, så findes de kraftigere DC ladestandere i Spodsbjerg og Humble, hvor trafikken krydser på tværs og langs af øen.

Ladestanderne vil udelukkende levere certificeret grøn el fra vores egen vindmølle – så man med ekstra god samvittighed kan køre elbil på Langeland.

I den første tid vil ladning være gratis, og senere vil der via Sperto’s betalingsløsning skulle betales en for markedet meget favorabel pris på 3,50 kr./kWh.

Vores samarbejdspartnerne er: 

Oktober 2018 - Direktør Kim Henning Hansen fylder 60
I anledning af, at direktør Kim Henning Hansen fylder 60 år, inviterer Fonden Langelands Elforsyning til reception:

Tirsdag d. 23. oktober 2018
Kl. 12:00 til 15:00

I vores lokaler på Spodsbjergvej 141, 5900 Rudkøbing.

Juni 2018 - Nye logoer og ny hjemmeside
I forbindelse med, at myndighederne kræver, at el-selskabernes net-del fremover har egen særskilt identitet, så har vi på alle måder rystet posen, når det gælder navne og logoer for koncernens selskaber. Resultatet af fornyelsen kan ses her på siden.

Fonden Langelands Elforsynings logo er holdt i grønt, brunt, blåt og hvidt med en spire som det centrale grafiske element. Farverne symboliserer jorden, havet, himlen og skoven – og altså nogle af de kvaliteter, vi alle holder så meget af ved Langeland. Samtidig symboliserer spiren, at Fonden Langelands Elforsyning gerne vil spille en rolle, hvor vi er med til at få ting til at spire og gro på øen.

De andre selskaber har tilsvarende fået nye logoer, og særligt Ø/strøm, som står for al elhandel, har fået en genkendelig form, men et nyt og moderne navn.

rituEL er service- og entreprenørselskabet i Fonden Langelands Elforsyning, som står for drift og vedligehold af både elnettet tilhørende VEKSEL A/S og gadelys anlægget, som ejes af Gadelys Langeland A/S.

Endelig har net-delen skiftet navn til VEKSEL, og logoer peger både frem og tilbage i en verden båret af strøm.

Samtidig med introduktionen af de nye logoer, er der introduceret en ny hjemmeside på www.lef.dk og en ny selvstændig hjemmeside for VEKSEL A/S på www.veksel.dk

Maj 2018 - Brugermøde

Se den officielle indkaldelse til brugermødet her.

Sidste år blev der ofte spurgt til hvorledes en evt. fuldmagt skal være udarbejdet - som hjælp har vi udarbejdet standard fuldmagter som kan benyttes.
Vælg den ønskede og der kommer en PDF fil, som kan printes.

Fuldmagt for private
Fuldmagt for erhverv 

24.04.2018 - Årsrapport 2017

Se rapporten i PDF format - her

23.04.2018 - Økonomimedarbejder søges

Se det fulde opslag som PDF - her

Ansøg om fondsmidler til aktiviter på Langeland senest d. 15. august 2018

Klik på billede for stor udgave, eller se som PDF - her

Ny identitet til Fonden Langelands Elforsyning

Klik på billede for stor udgave, eller se som PDF - her