Go2Green

Fonden Langelands Elforsyning er partner i GO2Green.

Go2Green er en nonprofit organisation primært orienteret om det sydfynske område. Deres mål er at reducere energiforbruget, skåne miljøet og bane vej for bæredygtig vækst i området. Det er deres mission at gøre det nemt og gennemskueligt for boligejere, virksomheder og institutioner at energirenovere samt at kunne vælge lokal arbejdskraft.

I forlængelse af deres allerede eksisterende samarbejder med både Langeland Kommune og Sydfyns Elforsyning har det virket helt naturligt for Fonden Langelands Elforsyning at medvirke til at øge indsatsen for grøn vækst på Sydfyn og Langeland – og derfor er vi partner.

Med først Langeland Kommune og nu også Fonden Langelands Elforsynings medlemskab håber vi at kunne inspirere flere langelandske bolig- og virksomhedsejere, til at støtte op om GO2Greens mål om realisering af flere energibesparelser og lokale arbejdspladser.

Tilskud til energibesparelser

Fonden Langelands Elforsyning giver i forvejen tilskud til energibesparelser og satser på at kunne realisere endnu flere projekter, efterhånden som GO2Green netværket udbygges på Langeland.
Med først støtte og efterfølgende besparelser for bolig- og virksomhedsejere og hertil større omsætning for lokale håndværkere, vil et øget fokus på grønne besparelser være en ren win-win situation.

Læs mere på www.Go2Green.dk


Go2Green driver bl.a. tilbudsportalen 'Grønne energitilbud', hvor man uforpligtende kan få 3 tilbud på sin energiforbedringsopgave. Tilbuddene kommer fra lokale firmaer fra Sydfyn og Langeland som alle er partnere i Go2Green.

Se mere på www.groenneenergitilbud.dk